nedeľa 28. apríla 2013

Suns Of Dub X Eltoro - The Experimental Mix by Dj MeSs


Slnko konečne vyšlo spoza mrakov a jeho lúče dopadajú na našu planétu čoraz intenzívnejšie. Keďže prichádzajúce leto prináša so sebou aj dobrú náladu a chuť do života rozhodli sme sa práve preto predstaviť Vám najnovší projekt Most High Records, ktorý je na Slovensku opäť niečím jedinečný. Trenčiansky Dj MeSs (Ghetto Youths Sound), ktorého netreba určite bližšie predstavovať prijal ponuku na experimentálny mixtape, ktorý je ochutnávkou z pripravovaného albumu dvoch producentských tímov a nesie názov "Suns Of Dub X Eltoro - The Russian Experiment".

Ako sme spomínali tento titul je opäť ojedinelý a to hlavne pre jeho žánrové zaradenie, ktoré sa u nás vyskytuje len periférne (DUB), pričom spája dve producentské skupiny, a to jamajských "Suns Of Dub" (Addis Pablo, syn legendárneho Augustusa Pabla spolu s Ras Jammym) a ruského rodáka, ktorý si hovorí "Eltoro". Keďže je tento mixtape len koštovka z pripravovaného albumu, jeho dĺžka je len niečo viac ako 16 minút a nájdete na ňom 8 unikátnich skladieb, ktoré čakajú na Vaše vypočutie.

download


štvrtok 25. apríla 2013

DUTTY VYBZ PARTY | CZECH CONNECTION

Po krátkej zimnej odmlke, ale predsa pre Vás Steps Club v spolupráci s Most High Records pripravili už tradičnú - najlepšiu karibskú party v meste, ktorá nesie názov DUTTY VYBZ. 25.05.2013 sa môžete tešiť na noc plnú tropických rytmov od dancehallu, reggae, moombahtonu až po island pop, pričom sa o Vašu zábavu postará ostrieľaný pražský Dj Scarface (Roccaflex Sound, CZ) spolu s rezidentmi ako Dj MeSs (Ghetto Youths Sound, SK) a Dj Mad Don (SK). Špeciálny hosť tejto horúcej noci je vynikajúca tanečnica a lektorka etiópskeho pôvodu Aron "MITU", ktorá má pre Vás pripravenú dancehall-ovú exhibíciu a krátky tanečný workshop. Tešíme sa na Vašu návštevu! 

DUTTY VYBZ | NO.1 Caribbean Bashment In Town

25.05.2013 Steps Club (Sládkovičová 6, 911 01 Trenčín)

Dancehall | Reggae | Soca | Island Pop | Moombahton

štvrtok 11. apríla 2013

Moombahlize It vol.4 presented by Dj MeSs



Moombahton! Hudobný žáner 21. storočia, ktorý zasiahol kluby a festivaly plnou silou sa rozhodne neplánuje stiahnuť zo scény. Nové produkcie, remixy a bootlegy pribúdajú každý deň ako huby po daždi a to je hlavný dôvod, kvôli ktorému Most High Records prichádza s ďalším pokračovaním mixtape-u Moombahlize It. O Štvrté nadviazanie na predošlé tri tituly sa postaral ako vždy trenčiansky Dj MeSs (Ghetto Youths Sound), ktorým tak aj zabezpečil svoj prvý oficiálny titul pre rok 2013. Plnohodnotné CD obsahuje tradične 80 minút kvalitnej selekcie (32 skladieb), zabalené je v obale, o ktorý sa postaral sám autor mixtape-u. Užite si prvé jarné dni tak ako aj tento počin. Príjemné počúvanie!

Moombahlizujte to!